سایت آماده دارای محتوا و بازدیدکننده بخریم یا نخریم؟

چرا اکثر وب سایت های آماده دارای دامنه اشتراکی هستند؟

  • کاهش هزینه تمام شده (چون سایت آماده باید ارزان یا در ابتدا رایگان باشد)
  • سرعت تحویل سایت (چون خرید و راه اندازی و اتصال دامنه معمولا از ۲ الی ۲۴ ساعت زمان می برد)
  • البته برخی سایت ساز های آماده در ابتدای امر از دامنه اشتراکی استفاده می کنند و وپس از راه اندازی آنی وب سایت به شما اجازه می دهند خودتان دامنه خریداری کرده و به وب سایت خود متصل کنید.

نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که در هر دو صورت ماهیت وب سایت آماده تغییر نمی کند و تنها این نام دامنه سایت شماست که شبیه یک وب سایت عمل می کند ، قیمت پایین این سایت ها مهمترین عامل جذب افراد و کسب و کار ها به طراحی وب سایت آماده است ، اگر کسب و کارتان برای شما مهم است و نگاه بلند مدت روی آن دارید باید در راه اندازی این سایت ها موارد مهمی را مدنظر داشته باشید که در این مقاله تلاش کرده ایم برای شما بیان کنیم.

از سایت آماده استفاده کنیم یا سایت اختصاصی؟

برای پاسخ به این سوال باید به کسب و کارتان نگاه کنید و به چند سوال زیر پاسخ بدهید:

  1. آیا نگاه بلند مدت در کسب و کارتان دارید؟ یا این فقط یک تست از بیزینس شماست؟
  2. چقدر حاضرید برای وب سایت یا فروشگاه اینترنتی تان هزینه کنید؟
  3. برنامه درآمد زایی از وب سایتتان دارید یا نه؟
  4. آیا وب سایت یا فروش اینترنتی در اولویت های شماست یا خیر؟

پاسخ شما به این ۴ سوال تعیین می کند که یک سایت قالب آماده برای شما مناسب است یا یک وب سایت با طراحی اختصاصی ، در پایین بیشتر در این باره توضیح میدهیم.

مزایای استفاده از وب سایت آماده چیست؟

  • قیمت ارزان
  • راه اندازی سریع
  • قابلیت ارتقا (البته این مورد به شرکت طراحی سایت شما بستگی دارد)

آیا همه وب سایت ها قابلیت ارتقا دارند؟

در یک کلام خیر

این مورد کاملا به شرکت طراحی سایت شما بستگی دارد، بسیاری از شرکت های سایت ساز این امکان را فراهم نمی کنند که بتوانید وب سایت خود را در هر زمان ارتقا دهید.

سایت ساز ها امکان ارتقا را در هرزمان فراهم می کنند که می توانید در موارد زیر بروزرسانی داشته باشید:

  • ارتقا هاست یا همان فضای میزبانی وب سایت
  • ارتقا سرعت وب سایت
  • افزودن امکانات جدید
  • بهبود ظاهر وب سایت
  • افزون صفحات تا بینهایت
  • افزودن محتوا و محصول و چندرسانه ای و هرمورد دیگر با ارتقا

معایب استفاده از سایت های آماده چیست؟

  • مشکل در ارتقا به یک سایت تمام عیار
  • محدودیت در ترافیک روزانه
  • محدودیت در تعداد محتوا و محصولات
  • عدم قابلیت سئو و صفحه اول گوگل (در بعضی شرکت ها)
  • عدم دسترسی به هاست و فایل های سورس

اگر شما نیز به دنبال یادگیری طراحی سایت هستید و یا اینکه قصد دارید برای کسب و کار خود یک وب سایت اینترنتی راه اندازی کنید حتما با این سوال مواجه شده اید که سایت وردپرسی یا برنامه نویسی؟

در این مقاله ما قصد داریم به صورت کلی هر یک از این دو روش را به صورت جداگانه برای شما بیان کنیم. تا اگر قصد آموزش و یا طراحی سایت داشتید با تفاوت ها، مزیت ها و معایب آشنا شده و با توجه به علاقه خود و مقدار هزینه ای که در اختیار دارید بتوانید یک انتخاب درست را تجربه کنید.

آشنایی با طراحی سایت وردپرسی
سیستم مدیریت محتوای وردپرسی، یک وب سایت آماده به کار با کدها های باز است؛ به این صورت که شما تنها با نصب وردپرس و ایجاد پایگاه داده می توانید یک وب سایت راه اندازی کنید؛ همچنین این نوع از وب سایت ها برای اینکه بتواند شما را به خواستۀ خودتان نزدیک کند از افزونه های بیشماری پشتیبانی می نماید.

و همچنین به دلیل کد باز بودن این نوع وب سایت ها، ایجاد تغییرات و سفارشی سازی به راحتی بر روی قالب های آن امکان پذیر است.

با توجه به این موارد که ذکر شد؛ ممکن است وب سایت شما با کوچکترین اشتباهی آسیب دیده و تمام اطلاعات از بین برود؛ به همین جهت حتما باید در اره اندازی این نوع وب سایت ها از متخصص کمک دریافت کنید.

شما می توانید برای ظاهر وب سایت خود از شرکت های زیادی که در زمینه طراحی فعالیت دارند کمک گرفته و یک قالب را با توجه به نوع وب سایت و سلیقه خود انتخاب کنید؛ در کنار تهیه ی قالب، نیاز است تا شما افزونه های مورد نیاز را نیز تهیه کنید؛ بهتر است قبل از تهیه و خرید این محصولات، یک وب سایت معتبر را پیدا نمایید.

بعد از انجام مراحل بالا شما می توانید یک وب سایت را به درستی راه اندازی کرده و در اختیار مشتری و مدیر وب سایت قرار دهید.

راه اندازی وب سایت به صورت برنامه نویسی
اگر شما قصد دارید که وب سایت اختصاصی طراحی کرده و با توجه به نیازها برای آن کد نویسی انجام دهید باید به دنبال برنامه نویسی بروید؛ به دلیل اینکه یادگیری زبان برنامه نویسی بسیار زمان بر بوده و هر شخصی نمی تواند به راحتی در این مبحث به صورت تخصص فعالیت کند، بهترین پیشنهاد انتخاب یک برنامه نویس است.

شخصی که به صورت برنامه نویسی اقدام به طراحی وب سایت می کند باید توجه داشته باشد که اصلی ترین زبان برنامه نویسی PHP است؛ زبان های دیگری که برای ایجاد وب سایت های تخصصی مورد نیاز است می توان به CSS، HTML، #C و … اشاره نمود. در واقع هر شخصی برای رسیدن به هدف باید مراحل زیادی را پشت سر بگذارد.

سوالات متداول

  • چه شرکت هایی سایت آماده می سازند؟
    با جستجو ساده در گوگل می توانید لیست کاملی از سایت سازهای با قالب آماده پیدا کنید که البته بررسی تخصصی و حرفه ای بودن آن با خودتان است
  • هزینه طراحی سایت آماده چقدر است؟
    هزینه این مورد در برخی شرکت ها رایگان است اما امکانات محدودی را در اختیار شما قرار می دهند.
  • چقدر زمان برای راه اندازی وب سایت آماده لازم است؟
    زمان راه اندازی قالب آماده بدون دامنه مانند آنچه در سایت ساز ها میبینیم معمولا آنی است.

مطالب مرتبط با سایت آماده دارای محتوا و بازدیدکننده بخریم یا نخریم؟